Продукти:
300 г м’якоті курки (або індички),
80 г черствого пшеничного хліба,
100 г молока або води,
40 г вершкового масла,
50 г топленого масла,
40 г молотих пшеничних сухарів,
сіль.
М’якоть птиці пропустіть через м’ясорубку, додайте попередньо замочений в молоці або воді хліб, перемішайте та ще раз пропустіть через м’ясорубку. Посоліть, додайте розм’ягчену половинку вершкового масла та збийте масу. З отриманої маси сформуйте котлети. Запаніруйте їх в сухарях та обсмажте на топленому маслі до готовності, після чого прогрійте в духовці або на плиті під кришкою. При подачі котлети полийте рештою розтопленого вершкового масла, гарніруйте зеленим горошком та смаженою картоплею.