Котлети з хека

kotlety_z_hekaПродукти:
1 кг хека,
150 г білого батона або булки,
0,5 скл. молока,
100 г сала,
1 цибулина,
1 яйце,
1 ч. л. цукру,
сіль, мелений чорний перець,
борошно або панірувальні сухарі,
олія.

Рибу очистіть, помийте, відділіть м’якоть. Голову, шкіру та кістки складіть в каструлю, залийте невеликою кількістю води та зваріть бульйон. Готовий бульйон процідіть. Булку без кірки розмочіть в молоці. Пропустіть через м’ясорубку разом з очищеною цибулею, м’якотю риби, салом. Додайте в фарш яйце, цукор, посоліть, поперчіть, добре перемішайте. З фаршу сформуйте круглі котлети, обваляйте їх в сухарях або борошні, обсмажте на олії на сильному вогні з двох сторін до формування золотистої скоринки.
Складіть котлети в каструлю з товстим дном, залийте бульйоном та тушіть в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Подавайте котлети з свіжими овочами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *