Головна > М'ясо рецепти > Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

kotlety_po_kyivskyПродукти:
1 ціла куряча грудка,
2-3 зубчики часника,
1 яйце,
5 ст. л. панірувальних сухарів,
150 г вершкового масла,
зелень,
сіль,
перець.

 

 

Курячу грудку розріжте пополам. Кожна половинка буде складатися з 2 частин – більшої та меншої. Необхідно їх відділити одну від одної, зріжте всі плівки та сухожилля (в результаті получиться 4 шматочки філе). Філе відбийте, завернувши в харчову плівку, натерти сіллю та перцем. На середину більшої скибки покладіть шматочок замороженого вершкового масла, посипте рубленим часником та зеленню, накрийте малою скибкою. Сформуйте котлету, злегка підвернувшинижній край філе для придання продовгуватої форми. Котлети обмокніть в збите яйце, після цього запаніруйте в сухарях, знову обмокніть в яйце та ще раз запаніруйте в сухарях. Обсмажте в великій кількості олії напротязі 5-8 хвилин. Після цього запечіть в розігрітій духовці 5 хвилин, щоб м’ясо стало більш ніжним.
Ваші котлети по-київськи готові! Смачного Вам!