Головна > М'ясо рецепти > Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

kotlety_po-kyivskyПродукти:
1 куряче філе,
100-150 г вершкового масла,
2 яйця,
борошно,
вчорашній хліб,
зелень петрушки та кропу,
сіль,
перець,
олія для смаження.

Відділіть 2 частини філе (велику та малу), зробіть надріз в кожній та злегка відбийте, посоліть та поперчіть філе. Подрібніть кріп. Візьміть масло (скільки поміщається в кулак), стисніть його, посоліть та поперчіть та обкатайте у кропі. Помістіть це масло на філе, акуратно та щільно прикривши його, щоб не було видимих отворів. Обмокніть котлети в борошно та відправте їх на 20 хвилин в морозильник (що дозволить м’ясу та маслу застигнути, та краще піддаватися наступному паніруванню).

Тим часом на дрібній терці натріть хліб та збийте яйця. Поставте сковорідку розігріватися та налийте олії, так, щоб її рівень досягав 1,5 см. Вийнявши котлети з морозильника швидко окуніть їх в яйце, тоді в борошно, після цього знову в яйце та в крихти хліба і далі – на сковородку.

Смажте котлети по-київськи близько 20 хвилин, постійно перевертаючи їх, щоб не підгоріли. Котлети готові! Смачного Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.