Продукти:
короп
2 цибулі
1 морква
1 помідор
50 гр вершків
2 ст. л. олії
лавровий листок
перець духмяний горошком
сіль за смаком
Для того, щоб приготувати запеченого коропа, Вам знадобиться почистити рибу, зробіти уздовж не великі надрізи починаючи від хребта, для того щоб в фаршированого коропа не було дрібних кісточок. Коропа натріть сіллю і перцем, залиште в холодному місці щонайменше на одну годину, можна на ніч.Цибулю наріжте пів-кільцями, моркву натріть на тертці і злегка протушкуйте на олії 5 хвилин, щоб овочі не підсмажилися можна додати ложку води. Коли овочі охолонуть половину викладіть на дно форми в якій будете запікати рибу,а іншою половиною нафаршируйте коропа. Запікати в духовці при температурі 180 С 15 хвилин, потім поріжте кільцями один помідор і викладіть на рибу готуйте ще 5-10 хвилин. За 5 хвилин до готовності полийте коропа запеченого в духовці вершками.
Приємного вам апетиту!