Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Запечений короп

Запечений короп

susanna28 Липня, 20165 Квітня, 2019

Продукти:
короп
2 цибулі
1 морква
1 помідор
50 гр вершків
2 ст. л. олії
лавровий листок
перець духмяний горошком
сіль за смаком


Для того, щоб приготувати запеченого коропа, Вам знадобиться почистити рибу, зробіти уздовж не великі надрізи починаючи від хребта, для того щоб в фаршированого коропа не було дрібних кісточок. Коропа натріть сіллю і перцем, залиште в холодному місці щонайменше на одну годину, можна на ніч.Цибулю наріжте пів-кільцями, моркву натріть на тертці і злегка протушкуйте на олії 5 хвилин, щоб овочі не підсмажилися можна додати ложку води. Коли овочі охолонуть половину викладіть на дно форми в якій будете запікати рибу,а іншою половиною нафаршируйте коропа. Запікати в духовці при температурі 180 С 15 хвилин, потім поріжте кільцями один помідор і викладіть на рибу готуйте ще 5-10 хвилин. За 5 хвилин до готовності полийте коропа запеченого в духовці вершками.

 

Приємного вам апетиту!

 

риба

Навігація записів

Previous: Фруктовий салат
Next: Салат з пекінської капусти

Також буде цікавим:

Риба по-грецьки

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Рисова локшина з креветками

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Форшмак

22 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.