Головна > Рецепти напоїв > Компот грушевий з медом

Компот грушевий з медом

Kompot_grushevihyj_s_medomПродукти:
На 3 кг груш:
1 кг меду,
1,25 л води,
3 г лимонної кислоти.

 

 

 

 

 

Крупні міцні груші наріжте дольками, виріжте серцевину. Груші на кілька хвилин покладіть в підкислену лимонною кислотою воду. Після цього розкладіть в банки. В киплячій воді розтворіть мед, варіть сироп 5 хвилин, охолодіть. Приготовленим сиропом залийте груші в банки та стерилізуйте 15 хвилин. Банки закатайте кришками та переверніть вверх дном, дайте їм охолонути.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.