Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Кльоцки манні з грибним бульйоном

Кльоцки манні з грибним бульйоном

Діана30 Листопада, 201511 Листопада, 2016

klecki_manni_z_bulenomПродукти:
50 г манної крупи,
1 яєчний жовток,
25 г вершкового масла,
220 мл грибного бульйону,
10 г моркви,
5 г зелені петрушки,
зелень базиліку для прикрашання,
сіль по смаку.

З’єднайте манну крупу, яєчний жовток та розм’ягшене вершкове масло. Посоліть та добре перемішайте. Сховайте манну суміш на 15 хвилин в холодильник.
Тим часом закип’ятіть бульйон. Вийміть тісто з холодильника та сформуйте з нього за допомогою ложки кльоцки. Опустіть їх в кип’яток та варіть напротязі 5-7 хвилин. Після цього викладіть манні кльоцки з грибним бульйоном на тарілку, посипте мілко нарізаною петрушкою, морквою, нарізаною кубиками. За бажанням прикрасьте листям базиліку. Смачного Вам!

суп

Навігація записів

Previous: Цвітна капуста в клярі
Next: Пісний салат з квашеної капусти та буряка

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Тушкована картопля зі свининою

11 Лютого, 2020 Діана

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.