Продукти:
50 г манної крупи,
1 яєчний жовток,
25 г вершкового масла,
220 мл грибного бульйону,
10 г моркви,
5 г зелені петрушки,
зелень базиліку для прикрашання,
сіль по смаку.
З’єднайте манну крупу, яєчний жовток та розм’ягшене вершкове масло. Посоліть та добре перемішайте. Сховайте манну суміш на 15 хвилин в холодильник.
Тим часом закип’ятіть бульйон. Вийміть тісто з холодильника та сформуйте з нього за допомогою ложки кльоцки. Опустіть їх в кип’яток та варіть напротязі 5-7 хвилин. Після цього викладіть манні кльоцки з грибним бульйоном на тарілку, посипте мілко нарізаною петрушкою, морквою, нарізаною кубиками. За бажанням прикрасьте листям базиліку. Смачного Вам!