Головна > Рецепти запіканок > Картопляна піца з грибами

Картопляна піца з грибами

kartoplyana-piza_z_grybamyПродукти:
400-500 г картоплі,
100-150 г борошна,
150 г моцарели або іншого м’ягкого сиру,
100 г помідорів (свіжих або консервованих),
100 г консервованих білих грибів (або шампіньйонів),
1 яйце,
зелень петрушки,
сіль,
перець.

Відваріть та розтовчіть картоплю. В пюре додайте яйце, борошно, сіль, перець та добре перемішайте.Картопляну масу викладіть на змащене олією деко. Розігрійте до 200 градусів духовку. Та тим часом викладайте на картоплю мілко нарізані помідори та сир. Зверху – тонко нашатковані гриби і зелень. Випікайте близько 30 хвилин в духовці. Перед подачею на стіл зачекайте трохи, щоб картопляна піца з грибами трохи охолола.

Смачного Вам!