Головна > Рецепти тортів > Йогуртовий торт

Йогуртовий торт

jogurtovyj-tortПродукти:
200 г печива “До кави”,
100 г вершкового масла,
20 г желатину,
200 г води,
800 г фруктового йогурту,
200 г творогу,
250 мл соку,
фрукти для прикрашання.

 

Замочіть в 200 г води 20 г желатину, розмішайте та залиште його на півгодини. Тим часом подрібніть печиво в блендері. Додайте до крихт розтоплене масло та перемішайте. Форму застеліть харчовою плівкою та добре в неї утромбуйте суміш печива з маслом. Після цього збийте в блендері фруктовий йогурт та творог. Влийте в творожну суміш півсклянки розчиненого желатину. Цю суміш викладіть поверх шару з печива та відправте йогуртовий торт на 1 годину в холодильник.

Коли торт застигне, прикрасьте його фруктами на Ваш вибір: виноградом, апельсинами, консервованими ананасами, ківі, бананами тощо. Розігрійте решту желатину та додайте до нього склянку соку (до прикладу, апельсинового). Ретельно перемішайте, залийте торт зверху та покладіть в холодильник на 2 години.

Йогуртовий торт готовий! Смачного Вам!