Продукти: помідори.
ДетальнішеІнші рецепти
Млинці макраме
Продукти: 5 яєць, 750 мл води, 750 мл молока, 100 мл олії, 400 мл борошна, 1 ст. л. цукру, 1 чайна ложка солі, листя салату, майонез,
ДетальнішеВареники з квашеною капустою
Продукти: Для тіста: 350 г борошна, 1 яйце, 2 ст. л. смальцю, 125 мл води, сіль, Для начинки: 400 г квашеної капусти, 1 цибулина, смалець, мелений
ДетальнішеПельмені з кропивою
Продукти: Для тіста: 500 г борошна, 1 яйце, 1 скл. води, сіль, Для начинки: 300 г молодих листів кропиви, 1 цибулина, гілочки кінзи, петрушки, кріп, сіль.
ДетальнішеПісне дріжджове тісто
Продукти: 6-7 г. сухих, або 25 г живих дріжджів, 1 склянка води, 3 ч. л. цукру. 1,5 ч. л. солі, 3-5 ст. л. олії, 3-3,5 скл.
ДетальнішеЗрази картопляні з шампіньйонами
Продукти: 5-6 картоплин, 2 яйця, 1 ст. л. вершкового масла, 2 ст. л. борошна, 2 ст. л. панірувальних сухарів, сіль на смак, олія для фрітюру. Для
ДетальнішеГриби, запечені з броколі
Продукти: 800 г шампіньйонів, 400 г броколі, 2 цибулі ріпчастих, 4 ст. л. сметани, 2 ст. л. очищеного насіння соняшника, 2 ст. л. олії, 2 ст.
ДетальнішеВарені заморожені опеньки
Продукти: На 1 кг грибів: 30 г солі, 4-5 горошинки духм’яного перцю, 2-3 бутони гвоздики, 2 лаврових листа, 1 зірочка бад’яну
ДетальнішеКотлети з сочевиці
Продукти: 500 г сочевиці, 1 велкиа цибулина, 1 велика морква, 1 яйце, 1 помідор, панірувальні сухарі, сіль та перець на смак борошно.
ДетальнішеГолубці з квашеної капусти
Продукти: 0,5 кг рису, 0,5 кг печеревини, 2 л крижовок (квашеного листя капусти), 2 моркви, 2 цибулі, зелень петрушки та кропу, сіль, перець на смак.
Детальніше