Головна > Інші рецепти

Рагу з зеленим горошком

Продукти: 1-2 кабачки, 1 морква, 1 солодкий перець, 1 ріпчаста цибуля, 300 г білокачанної капусти, півбанки зеленого горошку, 1 ст. л. паприки, сіль, перець, часник, зелень, олія. (більше…)

Read More

Голубці з м’ясом кролика

Продукти: 1,5 кг білокачанної капусти, 550 г м'яса кролика, 180 г сала, 90 г відварного рису, 120 г моркви, 60 г цибулі, 1 яйце, 620 мл води, 30 мл олії, гострий томатний кетчуп, подрібнена суміш перців сіль. (більше…)

Read More

Вареники з квашеною капустою

Продукти: Для тіста: 350 г борошна, 1 яйце, 2 ст. л. смальцю, 125 мл води, сіль, Для начинки: 400 г квашеної капусти, 1 цибулина, смалець, мелений чорний перець, сіль, Для підливки: 2 ст. л. смальцю, 100 г бекону, 1 цибулина, зелена цибуля. (більше…)

Read More