Головна > Інші рецепти

Поради щодо заморожування молочних продуктів та яєць

Найкращий спосіб зберегти продукти, - заморозити їх при температурі нижче -18 градусів, з виконанням певних правил, котрі допоможуть зберегти їх поживні речовини, смак та структуру. Для того, щоб правильно заморожувати молочні продукти та яйця, Ви можете ознайомитися з зібраними нами порадами. Сири дуже твердих та твердих сортів (пармезан, гауда, едам, голандський,

Read More

Спагетті з овочами

Продукти: 250 г спагетті, 300 г заморожених овочів, соєвий соус, сіль, перець, приправи, зубець часнику – за бажанням, рослинна олія. Відваріть спагетті за рецептурою в не дуже підсоленій воді. Тим часом розігрійте олію на пательні та підсмажте заморожені овочі ("Мексиканську" чи "Азіатську" суміш овочів або на Ваш смак). З обачністю посоліть їх, щоб не пересолити, враховуючи, що соєвий соус

Read More

Тушкована картопля зі свининою

Продукти: 350 г свинини, 600 г картоплі, 2 л води, 1 цибулина, 1 морквина, 1 ч. л. хмелі-сунелі, 1 ч. л. паприки, 0,5 ч. л. гранульованого часнику, сіль, чорний мелений перець, подрібнена зелень. Свинину промийте, обсушіть, наріжте невеликими шматками. Викладіть в сковорідку та готуйте, помішуючи, до випаровування рідини. Потім улийте рослинну олію, додайте подрібнену цибулю та натерту морквину і смажте до

Read More

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

Продукти: Для крему: 5 лимонів, 250 г цукру, 4 яйця, 190 г вершкового масла, Для коржів: 345 г борошна, 2 ч.л. розпушувача, 225 г вершкового масла, 300 г цукру, 4 яйця, 2-3 ч.л. цедри лимону, 135г нейтрального йогурту, 125г молока Натріть жовтий шар цедри 2-3 лимонів в сотейник з товстим дном. Вижміть з 5 лимонів сік, так щоб отримати 250 г. Влийте в сотейник до

Read More

Рагу з зеленим горошком

Продукти: 1-2 кабачки, 1 морква, 1 солодкий перець, 1 ріпчаста цибуля, 300 г білокачанної капусти, півбанки зеленого горошку, 1 ст. л. паприки, сіль, перець, часник, зелень, олія. (більше…)

Read More