Продукти:
800 г шампіньйонів,
400 г броколі,
2 цибулі ріпчастих,
4 ст. л. сметани,
2 ст. л. очищеного насіння соняшника,
2 ст. л. олії,
2 ст. л. вершкового масла + для змащування форми,
1 ст. л. рубленої зелені кропу,
сіль
Гриби наріжте скибками, цибулю – півкільцями. Обсмажте гриби з цибулею на олії 4-5 хвилин. Посоліть, додайте сметану та тушкуйте 15 хвилин. Броколі варіть 5 хвилин в підсоленій воді, відкиньте на дуршлаг. Насіння соняшника підсушіть, перемішуючи на сухій сковорідці 5-6 хвилин. Викладіть в змазану маслом форму гриби та капусту, зверху розкладіть кусочки вершкового масла, посипте соняшниковим насінням. Запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці напротязі 20-25 хвилин.