Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Гриби, запечені з броколі

Гриби, запечені з броколі

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

gryby_zapecheni_z_brokoliПродукти:
800 г шампіньйонів,
400 г броколі,
2 цибулі ріпчастих,
4 ст. л. сметани,
2 ст. л. очищеного насіння соняшника,
2 ст. л. олії,
2 ст. л. вершкового масла + для змащування форми,
1 ст. л. рубленої зелені кропу,
сіль

Гриби наріжте скибками, цибулю – півкільцями. Обсмажте гриби з цибулею на олії 4-5 хвилин. Посоліть, додайте сметану та тушкуйте 15 хвилин. Броколі варіть 5 хвилин в підсоленій воді, відкиньте на дуршлаг. Насіння соняшника підсушіть, перемішуючи на сухій сковорідці 5-6 хвилин. Викладіть в змазану маслом форму гриби та капусту, зверху розкладіть кусочки вершкового масла, посипте соняшниковим насінням. Запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці напротязі 20-25 хвилин.

гриби

Навігація записів

Previous: Яловичина з часником та цибулею
Next: Желе “Ніжність”

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Тушкована картопля зі свининою

11 Лютого, 2020 Діана

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.