Головна > Рецепти салатів > Гриби під шубою

Гриби під шубою

gryby_pid_shuboyuПродукти:
500 г грибів,
4 варених яйця,
4 варені картоплини,
2 невеликі цибулини,
200 г сиру,
квашені огірки,
зелена цибуля,
майонез.

Помийте та поставте варитися картоплю в мундирі та яйця. Тим часом добре промийте гриби, подрібніть їх та обсмажте на сковорідці з мілко подрібненою цибулею. Коли картопля звариться, остудіть її та очистіть від шкірки. Зварені вкруту яйця також остудіть і полупіть. Натріть на крупній терці в різні ємкості картоплю, яйця, сир та солені огірки.
Або ж натирайте одразу на тарілки для салату в такій послідовності:
1 шар – смажені гриби з цибулею,
2 шар – натерта картопля,
3 шар – дрібно порізана зелена цибуля,
4 шар – майонез,
5 шар – натерті солені огірки,
6 шар – натерті яйця,
7 шар – майонез,
8 шар – тертий твердий сир.
Коли гриби під шубою уже на тарілці, – прикрасьте салат зеленню за Вашим смаком. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.