Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Грибний соус до пасти

Грибний соус до пасти

susanna30 Липня, 201611 Листопада, 2016

grubnui_soysПродукти:
300-400 г грибної суміші
2-3 зубчики часнику
2 ст. л. рубаної петрушки
оливкова олія
перець чилі (за бажанням)

Розігрійте в сковороді оливкову олію, 2-3 хвилини обсмажуйте роздавлений рукояткою ножа часник. Грибну суміш, яку легко знайти в магазині, додайте в сковороду, обсмажте до м’якості. Додайте ще трохи олії і 2 ст. ложки рубаної петрушки. Якщо любите погостріше – можна додати подрібнений перчик чилі і ще часнику. Ще варіант, дуже простий:
Гриби наріжте вздовж тоненькими пластинками, подрібніть цибулину і все разом обсмажте на оливковій олії до готовності грибів. Додайте вершки або сметану, соєвий соус за смаком і рубану зелень. Дайте злегка покипіти 3-5 хвилин.
І варіант третій:
25 г сухих грибів попередньо замочіть. На 1-2 ст. ложках оливкової олії обсмажте 2 дрібно нарізані червоні цибулини і 1 ст. ложку нарізаного свіжого розмарину. Грибну суміш і сухі гриби подрібніть і додайте в сковороду разом з 3-4 розчавленими зубчиками часнику. Тушкуйте 5-7 хвилин, залийте воду, в якій замочували гриби, даєте покипіти кілька хвилин і заправте за смаком.
Ваш грибний соус для пасти готовий, приємного Вам апетиту!

 

гриби

Навігація записів

Previous: Піца з салямі і помідорами
Next: Смажене куряче філе

Також буде цікавим:

Голландський соус

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Заправка оливкова з кунжутом

11 Листопада, 201511 Листопада, 2016 Діана

Домашній майонез

8 Лютого, 201511 Листопада, 2016 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.