Продукти:
300-400 г грибної суміші
2-3 зубчики часнику
2 ст. л. рубаної петрушки
оливкова олія
перець чилі (за бажанням)
Розігрійте в сковороді оливкову олію, 2-3 хвилини обсмажуйте роздавлений рукояткою ножа часник. Грибну суміш, яку легко знайти в магазині, додайте в сковороду, обсмажте до м’якості. Додайте ще трохи олії і 2 ст. ложки рубаної петрушки. Якщо любите погостріше – можна додати подрібнений перчик чилі і ще часнику. Ще варіант, дуже простий:
Гриби наріжте вздовж тоненькими пластинками, подрібніть цибулину і все разом обсмажте на оливковій олії до готовності грибів. Додайте вершки або сметану, соєвий соус за смаком і рубану зелень. Дайте злегка покипіти 3-5 хвилин.
І варіант третій:
25 г сухих грибів попередньо замочіть. На 1-2 ст. ложках оливкової олії обсмажте 2 дрібно нарізані червоні цибулини і 1 ст. ложку нарізаного свіжого розмарину. Грибну суміш і сухі гриби подрібніть і додайте в сковороду разом з 3-4 розчавленими зубчиками часнику. Тушкуйте 5-7 хвилин, залийте воду, в якій замочували гриби, даєте покипіти кілька хвилин і заправте за смаком.
Ваш грибний соус для пасти готовий, приємного Вам апетиту!