Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Грибна полянка

Грибна полянка

Діана11 Лютого, 201511 Листопада, 2016

gribna-polyanaПродукти:
1 банка цілих маринованих шампіньйонів,
150 г моркви по-корейськи,
200 гр курячої грудки,
2 картоплини,
зелень

Попередньо відваріть курячу грудку та картоплю. Охолодіть їх і переходьте до беспосереднього приготування салату грибна полянка. Він накладається шарами в глибоку посудину або пластмасовий контейнер. Першим шаром на дно викладіть шапочками вниз шампіньйони. Змастіть майонезом та посипте подрібненою зеленню. Натріть на великій терці картоплю і перемастіть її майонезом. Після цього накладіть шар подрібненого курячого м’яса та змастіть його майонезом. Після цього йде морква по корейськи. Поставте вашу ємкість на кілька годин в холодильник, щоб салат просочився майонезом. Після цього переверніть вашу ємкість на плоску тарілку і милуйтесь грибною полянкою, яка у Вас получилася! Смачного Вам!

гриби, салат з куркою

Навігація записів

Previous: Фарширована курка з грибами
Next: Запечена картопля по-французьки

Також буде цікавим:

Салат з молодого часнику

30 Липня, 202130 Липня, 2021 11tmaste1972

Крабики

29 Березня, 201929 Березня, 2019 11tmaste1972

Салат з копченої курятини

4 Грудня, 20171 Березня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.