Продукти:
1 банка цілих маринованих шампіньйонів,
150 г моркви по-корейськи,
200 гр курячої грудки,
2 картоплини,
зелень
Попередньо відваріть курячу грудку та картоплю. Охолодіть їх і переходьте до беспосереднього приготування салату грибна полянка. Він накладається шарами в глибоку посудину або пластмасовий контейнер. Першим шаром на дно викладіть шапочками вниз шампіньйони. Змастіть майонезом та посипте подрібненою зеленню. Натріть на великій терці картоплю і перемастіть її майонезом. Після цього накладіть шар подрібненого курячого м’яса та змастіть його майонезом. Після цього йде морква по корейськи. Поставте вашу ємкість на кілька годин в холодильник, щоб салат просочився майонезом. Після цього переверніть вашу ємкість на плоску тарілку і милуйтесь грибною полянкою, яка у Вас получилася! Смачного Вам!