Продукти:
200 г гречаної гриби,
350-400 г шампіньйонів,
10 г сушених грибів,
1 морква,
1 цибулина,
30 г вершкового масла,
сіль.
Цибулю накрішіть, моркву натріть на терці, обсмажте все це на вершковому маслі. Шампіньйони вимийте, очистіть, наріжте четвертинками, додайте в сковороду до овочей, смажте 10-15 хв, час від часу перемішуючи. Посоліть. Сушені гриби розітріть в порошок або перемеліть в кавомолці. Гречану крупу переберіть, промийте, викладіть в жаростійку посудину, залийте 400-500 мл киплячої підсоленої води. Сюди ж додайте шампіньйони з овочами та посипте грибним порошком. Накрийте кришкою або фольгою, томіть в духовці 1 годину при температурі 180 градусів.
Ваша гречка з грибами готова! Смачного Вам!