Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

golubciПродукти:
0,5 кг рису,
0,5 кг печеревини,
2 л крижовок (квашеного листя капусти),
2 моркви,
2 цибулі,
зелень петрушки та кропу,
сіль, перець на смак.

 

Переберіть рис та промийте 3 рази в холодній воді. Дрібно наріжте печеревину. Почистіть та накрішіть 1 цибулину, та підсмажте її до золотистого кольору. Іншу цибулину очистіть та дрібно накрішіть. На великій терці натріть 2 морквинки. Подрібніть петрушку та кріп.
Все добре перемішайте, посоліть та поперчіть.
Робіть конвертики з листя: Відріжте потовщення стебла в листку (обережно попри поверхню листка зніміть потовщення стебла, так щоб листок не пошкодити). Якщо листя великого розміру, розірвіть листок по середині (там де було потовщення стебла), тоді завертайте начинку в трикутні конвертики. Якщо листя не велике, кладіть начинку по середині та загортайте спочатку зверху, потім одночасно з 2 сторін, та закручуйте далі. Начинки ставте ложку (дивіться по розміру листка, в більший листок – ставте столову ложку, а в менший, можна й чайну).
Постеліть на дно великої каструлі кілька листків (або відрізані вами стебельця. Та починайте закладати голубці тісно (впритул). Розраховуйте на те, що голубці під час варки підростають, тому залиште їм для цього трохи вільного місця в каструлі. Накрийте їх зверху листям квашеної капусти та залийте водою. Поставте каструлю на вогонь та доведіть до кипіння. Далі зменшіть вогонь та варіть 1,5 години. Перевіряйте готовність голубця на смак.
Подавайте голубці з квашеною капустою гарячими, можете полити їх сметаною.

голубці

Навігація записів

Previous: Кава з апельсином
Next: Баранина з картоплею та чорносливом, тушена в горщику

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Тушкована картопля зі свининою

11 Лютого, 2020 Діана

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.