Головна > М'ясо рецепти > Голубці з беконом та телятиною

Голубці з беконом та телятиною

golubtsyi_z_telyatynoyu_i_bekonomПродукти:
1,2 кг савойської капусти,
0,2 кг бекону,
0,5 кг телятини,
0,2 кг помідорів,
70 г цибулі,
70 г моркви,
80 г топленого масла,
30 г панірувальних сухарів,

10 г базиліку,
0,55 мл м’ясного бульйону,
суміш перців,
цукор та сіль.

Розберіть капусту на листя та бланшуйте їх в киплячій воді напротязі 2 хвилин. Після цього відкиньте на друшлаг та зріжте потовщену частину. Помідори очистіть від шкірки, м’якоть збийте допомогою блендера. Отриману томатну пасту з’єднайте та перемішайте з півлітра м’ясного бульйону, відливши завчасно 50 мг бульйону для начинки.

Тепер переходимо від соусу безпосередньо до Вашої начинки для голубців. Подрібніть цибулю, натріть моркву та наріжте кубиками бекон. Спасеруйте цибулю в половині топленого масла, сюди ж додайте подрібнену моркву та бекон, смажте напротязі 2-3 хвилин. М’ясо пропустіть через м’ясорубку. Базилік покрішіть. Змішайте всі інгрідієнти та додайте сухарі, раніше згадані 50 мл бульйону, товчену суміш перців, сіль та добре перемішайте.

Настав час формувати та готувати Ваші конвертики голубців: на кожний лист капусти виклідіть небагато фаршу, зверніть конвертом. Ваші голубці слід смажити в решті топленого масла з обох сторін до золотистого кольору. Після цього залийте приготовленим раніше томатно-бульйонним соусом. Все посоліть, поперчіть та посипте цукром, тушкуйте Ваші голубці з беконом та телятиною напротязі 40-45 хвилин.

Коли голубці з телятиною та беконом приготуються, – накладайте в мисочки, поливайте соусом! Смачного Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *