Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Форшмак

Форшмак

susanna22 Серпня, 201611 Листопада, 2016

forshmakПродукти:
500 г оселедцю
5 зварених яєць
2 яблука середнього розміру
200 г вершкового масла
2 цибулі ріпчасті середнього розміру
2 булочки


Дрібною теркою зітріть з булочок кірочку, м’якуш замочіть в молоці на кілька хвилин, потім відіжміть. Підготуйте оселедець, витягніть з нього кісточки і поріжте невеликими шматочками. Яблука очистіть від шкірки і насіння. Подрібніть всі інгредієнти (крім цибулі) за допомогою м’ясорубки або блендера. Цибулю дрібно поріжте вручну і змішайте з основною масою наприкінці приготування. Поставте готову суміш у холодильник на кілька годин. Подавай форшмак з грінками і зеленню.
Приємного апетиту!

 

риба

Навігація записів

Previous: Кавуновий коктейль
Next: Малинове вино

Також буде цікавим:

Риба по-грецьки

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Рисова локшина з креветками

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Суші “Сякі”

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.