Продукти:
500 г оселедцю
5 зварених яєць
2 яблука середнього розміру
200 г вершкового масла
2 цибулі ріпчасті середнього розміру
2 булочки
Дрібною теркою зітріть з булочок кірочку, м’якуш замочіть в молоці на кілька хвилин, потім відіжміть. Підготуйте оселедець, витягніть з нього кісточки і поріжте невеликими шматочками. Яблука очистіть від шкірки і насіння. Подрібніть всі інгредієнти (крім цибулі) за допомогою м’ясорубки або блендера. Цибулю дрібно поріжте вручну і змішайте з основною масою наприкінці приготування. Поставте готову суміш у холодильник на кілька годин. Подавай форшмак з грінками і зеленню.
Приємного апетиту!