Продукти:
1, 1-1,2 кг курка,
300 г грибів,
200 г цибулі,
3-4 зубчики часнику,
3 ст. л. олії,
перець,
сіль.
Наріжте дуже дрібно цибулю та помістіть її в миску. Тепер дрібно наріжте гриби, відправте і їх до цибулі, поперчіть та посоліть. Перемішайте, викладіть фарш в курку, скріпіть отвір, зашивши нитками або проколовши зубочистками.
Зробіть соус з олії, вичавленого часника, солі та перцю. Цим соусом обмажте курку. Розігрійте до 180 градусів духовку. Курку помістіть в рукав для запікання або на лист для випікання, змащений олією. Готуйте курку напротязі 1,5 годин.
Фарширована курка з грибами готова! Смачного Вам!