Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Домашній майонез

Домашній майонез

Діана8 Лютого, 201511 Листопада, 2016

majonezПродукти:
3 яєчних жовтки,
0,5 л оливкової олії,
1 ст. л. виннного оцту,
чорний мелений перець,
сіль.

 

 

Відділіть 3 жовтки в миску, додайте сіль, перець та збийте до однорідної маси. Додайте оцет або лимонний сік та добре перемішайте. Продовжуйте збивати та додавайте олію, спочатку по-трохи, а коли майонез почне загущуватись, вливайте тонкою цівкою. Якщо соус вийшов дуже густим, розведіть його оцтом, лимонним соком або теплою водою.
Домашній майонез готовий. Смачного Вам!

 

Навігація записів

Previous: Кролик з яблуками, тушений в білому вині
Next: Готуємо страви з яєць

Також буде цікавим:

Голландський соус

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Грибний соус до пасти

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Заправка оливкова з кунжутом

11 Листопада, 201511 Листопада, 2016 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.