Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Чебуреки з сиром

Чебуреки з сиром

susanna19 Вересня, 201611 Листопада, 2016

chebyreku_z_suromПродукти:
1 скл. борошна
300 г сиру сулугуні
0,5 скл. води
сіль за смаком
Замішайте тісто. Беріть борошно, додайте дрібку солі і воду. Вимішуйте руками. Якщо потрібно, підмішайте ще трохи борошна. Тісто має вийти досить пружним і еластичним, щоб тісто можна було розкачати як можна тонше. І при цьому воно б не порвалося. Наш колобок не повинен липнути без борошна до столу.  Тісто можна приготувати заздалегідь. Добу він спокійно може зберігатися в холодильнику. Для більш тривалого зберігання краще прибрати в морозилку.
Готове тісто на 30 хвилин прибираємо в холодильник.

Тепер начинка.

Сир натріть на тертці. Краще сир все таки спробувати. Сулугуні буває різний за солоності. Якщо сир пріснуватий, то його треба підсолити. Начинка готова. В принципі можна використовувати будь-який сир. Просто з сулугуні витрата сиру буде менше, а чебуреки будуть соковитіше.  Тепер діліть тісто на шматочки і розкачайте тісто для чебуреків. На кожен лист тіста (на його половину) викладіть начинку, не надто багато.    Зробіть і посмажте спочатку один чебурек, і спробуйте. Тепер накрийте другою половиною тіста. І почининайте притискати тісто прямо до начинки від середини до країв. Потрібно вигнати все повітря з чебурека, щоб під час смаження вони не лопнули, і начинка не витекла. Головне – це міцно скріпити тісто по краях. Тепер приступайте до смаження. Є два варіанти смаження – в маслі і на сухій сковороді. Це вже справа смаку. Але чебуреки з сиром на мій смак смачніше смажені в олії. Олія повинна закипіти на сковороді, викладаємо чебуреки і смажимо з кожного боку до рум’янцю (приблизно 1-2 хвилини). Чебуреки з сиром готові! Їсти їх треба гарячими, але пару хвилин дайте їм охолонути).

Смачного!

Навігація записів

Previous: Бананові пончики
Next: Редизайн сайту кулінарних рецептів

Також буде цікавим:

Різдвяний вінок

11 Серпня, 20215 Листопада, 2024 11tmaste1972

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.