Головна > М'ясо рецепти > Буковинський гуляш

Буковинський гуляш

bukovybskyi_gulyashПродукти:
1 кг телятини,
4 ротунди,
4 моркви,
3 цибулини,
50 г олії,
зелень,
сіль та перець на смак.

М’ясо подрібніть на невеликі кубики. Залийте в казан олію та доведіть до кипіння.
Вкиньте в казан м’ясо, постійно перемішуючи, обсмажуйте на невеликому вогні.
Вкиньте подрібнену цибулю та накрийте казан кришкою, щоб не випаровувався сік. Мілко подрібніть паприку та вкиньте її в казан, перемішайте. Дрібно наріжте моркву та вкиньте разом з подрібненою зеленню в казан, перемішайте. посоліть, поперчіть. Збільшіть вогонь, уже не накриваючи казан кришкою, та обсмажуйте продукти до випаровування рідини та перетворення овочів в однорідну масу.
Подавайте гарячим. Смачного Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *