Головна > Рецепти консервування > Борщова заправка

Борщова заправка

borshchova_zapravkaПродукти:
(вказана чиста вага)
1 кг помідорів,
1 кг цибулі,
2 кг моркви,
1 кг капусти,
1 кг буряка,
2,5 ст. л. солі,
0,5 скл. цукру,
1 скл. олії,
3/4 скл. 9% оцту.

Наріжте помідори скибками (півкільцями), цибулю також півкільцями, капусту – соломкою. На крупній терці натріть моркву та буряк. Усе, за винятком буряка, покладіть в каструлю та додайте сіль, цукор, олію. Доведіть до кипіння. Через 10 хвилин додайте буряк та оцет та прокип’ятіть ще 7 хвилин. Тим часом простерилізуйте банки. Та поки борщова заправка гаряча, накладіть в банки та закатайте металевими кришками.

Ви молодці, адже добре приготувались до зими. З цією заправкою Вам гарантовано спрощене приготування смачного борща в будь яку пору. Тепер Вам необхідно буде всього-навсього зварити бульйон, картоплю та додати заправку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.