Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Борщова заправка

Борщова заправка

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

borshchova_zapravkaПродукти:
(вказана чиста вага)
1 кг помідорів,
1 кг цибулі,
2 кг моркви,
1 кг капусти,
1 кг буряка,
2,5 ст. л. солі,
0,5 скл. цукру,
1 скл. олії,
3/4 скл. 9% оцту.

Наріжте помідори скибками (півкільцями), цибулю також півкільцями, капусту – соломкою. На крупній терці натріть моркву та буряк. Усе, за винятком буряка, покладіть в каструлю та додайте сіль, цукор, олію. Доведіть до кипіння. Через 10 хвилин додайте буряк та оцет та прокип’ятіть ще 7 хвилин. Тим часом простерилізуйте банки. Та поки борщова заправка гаряча, накладіть в банки та закатайте металевими кришками.

Ви молодці, адже добре приготувались до зими. З цією заправкою Вам гарантовано спрощене приготування смачного борща в будь яку пору. Тепер Вам необхідно буде всього-навсього зварити бульйон, картоплю та додати заправку.

Навігація записів

Previous: Запечений батон з сиром та часником
Next: Маринований оселедець

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Варення з кабачків

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.