Продукти:
200 г філе риби (морський окунь, тріска),
1 л рибного бульйону,
1 буряк,
0,5 моркви,
80 г консервованої білої фасуля,
80 г білокачанної капусти,
2 зелених цибулини,
1/3 кореня петрушки,
30 г томатної пасти,
50 г вершкового масла,
1 ст. л. 3% оцту,
1 ч. л. цукру,
1 лавровий лист,
4 горошини чорного перцю,
сіль.
Філе риби наріжте шматочками. Буряк, капусту, цибулю та корінь нашаткуйте в окремі миски. Буряк злегка обсмажте на частині масла, додайте оцет, томатну пасту, цукор та тушкуйте до готовності. Нашинковані цибулю та корінь обсмажте на решті масла. Бульйон доведіть до кипіння, додайте в нього нашатковану капусту, знову доведіть бульйон до кипіння. Додайте шматочки риби та варіть 20 хвилин. а 10 хвилин до готовності риби додайте тушений буряк, фасолю, обсмажені корені з цибулею, лавровий лист, горошинки перцю та посоліть.
При подачі борща, посипте його зеленню.