Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Білий соус до рибних страв

Білий соус до рибних страв

admin5 Січня, 201511 Листопада, 2016

sousПродукти:
400-500 мл рибного бульйона,
1 ст. л. муки
2 ст. л. вершкового масла
1 ст. л лимонного соку
сіль
перець

 

 

 

 

До Ваших рибних страв дуже смакуватиме соус, не складний за рецептурою. Обсмажте муку у 1 столовій ложці вершкового масла. Залийте в масу киплячий рибний бульйон, варіть 7-10 хвилин, посоліть та поперчіть по Вашому смаку. Зніміть з вогню, додайте лимонний сік та 1 ложку вершкового масла, добре перемішайте. При потребі процідіть.

Навігація записів

Previous: Кекс з родзинками
Next: Цукерки “Рафаелло”

Також буде цікавим:

Голландський соус

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Грибний соус до пасти

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Заправка оливкова з кунжутом

11 Листопада, 201511 Листопада, 2016 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.