Продукти:
500 г філе яловичини
1 цибулина
2 ст. л. борошна
3 ст. л. сметани
5 ст. л. олії
пучок кропу
чорний перець та сіль за смаком
Яловичину помийте, почистіть від плівок і поріжте на тонкі шматочки поперек волокон. Відбийте м’ясо з двох боків. Поріжте м’ясо вздовж волокон на шматочки приблизно 4-5 см, посоліть, поперчіть і перемішайте. Цибулю дрібно поріжте. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору. Викладіть у цибулю м’ясо і смажте на великому вогні 5-7 хвилин. Додайте борошно і перемішайте. Потім додайте у бефстроганов із яловичини сметану. Перемішайте, зменшіть вогонь і тушкуйте 5-7 хвилин. Наприкінці посипте подрібненим кропом. Подавайте бефстроганов із яловичини з картопляним пюре. Крім того чудовим гарніром може бути гречана каша або рис.
Смачного!