Головна > М'ясо рецепти > Азу по-татарськи

Азу по-татарськи

AZUПродукти:
500 г яловичини,
5 цибулин,
3 квашених огірки,
1 кг картоплі,
1 скл. м’ясного бульйону,
2 ст. л. томатної пасти,
3 зубчики часнику.

Промийте м’ясо та наріжте його соломкою, злегка обсмажте в казані у розігрітій олії. Поріжте тонкими півкільцями цибулю та додайте в казан, обсмажуйте м’ясо з цибулею до м’ягкості цибулі. Додайте томатну пасту, мілко нарізані або натерті на крупній терці огірки. Залийте бульйоном (або водою) та тушіть під кришкою до повної готовності м’яса.

В сковорідці обсмажте нарізану соломкою картоплю. Коли картопля буде майже готова, перекладіть її в казан з тушеним м’ясом, посоліть, поперчіть. Додайте часник (пропущений через часникодавку або мілко порізаний) та лавровий лист. Обережно перемішайте та тушіть картоплю з м’ясом до готовності, напротязі 5-7 хвилин.

Смачного Вам!