Головна > М'ясо рецепти > М’ясо в горщиках з картоплею та сиром

М’ясо в горщиках з картоплею та сиром

myaso_v_gorshchyku

Продукти:
400 г свинини,
2 цибулини,
100 г сиру,
15-16 середніх шампіньйонів,
3-4 середні картоплини,
50 г вершкового масла,
олія,
майонез,
сіль.

Поріжте на середні шматочки м’ясо. Обсмажте його на олії, постійно помішуючи, спочатку на сильному вогні напротязі 5-6 хвилин, а потім 10 хвилин – на малому вогні. Картоплю помийте, почистіть, наріжте середніми шматками та відваріть в підсоленій воді. Поріжте цибулю середніми шматками, а гриби – вздовж. Тушкуйте протягом 10 хвилин гриби на сковорідці на олії, сюди ж додайте цибулю та вершкове масло. Тим часом натріть на крупній терці сир.

Настав час укладати всі продукти в глиняні горщики для запікання.  Спочатку викладіть картоплю, далі свинину, майонез, гриби з цибулею, і зверху – сир. Накриті кришкою горщики ставте в холодну духовку. Готуйте протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Ваше м’ясо в горщиках з картоплею та сиром готове! Смачного Вам!